Afdrukken

 

Reparatie en onderhoud:

 

In onze nieuwe werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s en lichte bedrijfswagens. Onderhoud is cruciaal voor het in top conditie houden van uw auto en verlengt daarmee de levensduur. De eventuele bijkomende kosten worden altijd vooraf aan de reparatie besproken met de klant. Al onze werkzaamheden die wij aan uw auto verrichten wordt met zorg behandeld.

 

 

 

Airco service:

 

Wij hebben de juiste apparatuur om uw airco systeem te onderhouden, te reinigen en indien nodig te repareren zodat het klimaat in uw auto comfortabel blijft.

 

 

Schade:

 

Bij welke verzekeringsmaatschappij u ook verzekert bent, wij regelen de volledige afhandeling van de schade.

Voor dit specialistenwerk doen wij een beroep op bedrijven waar we al jaren mee samenwerken. Uw auto ziet er binnen de kortste keren weer gaaf uit. Het spreekt voor zich dat ook een taxatie vlot kan worden afgewerkt. Wij regelen graag de expertise en afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij

 

 

Zomer en Winterbanden:

 

Goede banden zijn belangrijk voor het comfort en uw veiligheid. Wij beschikken over moderne apparatuur om de banden te monteren en te balanceren. Zodat u weer veilig de weg op kunt.

 

 

 

Koplampen polijsten:

 

Nette en heldere koplampen zijn het gezicht van uw auto, helaas worden de steeds vaker toegepaste kunststof koplampen na verloop van tijd steeds doffer, hierdoor krijgt u auto een slechte uitstraling en heeft u minder zicht in het donker. Wij kunnen doffe koplampen door middel van polijsten en het aanbrengen van een blanke laklaag weer als nieuw maken. Hiermee verhoogt u uw zicht en veiligheid en krijgt uw auto weer een frisse uitstraling.

 

 

 

Leenauto’s:

 

Omdat extra service bij ons hoog in het vaandel staat hebben wij leenauto's ter beschikking voor onze klanten. Deze auto kunt u gratis lenen, slechts de brandstof die u verbruikt is voor eigen rekening. Deze service wordt door onze klanten gewaardeerd.


 

Transport service:

 

Wij hebben de beschikking over een moderne auto ambulance waarmee onze chauffeurs door het hele land auto’s ophalen voor de verkoopafdeling. Ook kunnen wij u hiermee snel helpen in het geval dat u met pech komt te staan, indien gewenst nemen wij direct vervangend vervoer mee zodat u gelijk uw weg kunt vervolgen.